01/282-18-48

Smo družinsko podjetje, ki se z očesno optiko ukvarja že od leta 1989. Optiko vodim mojster očesne Optike Tomaž Šimenc. S svojimi skoraj 40 letnimi izkušnjami z delom v očesni optiki vam zagotavljam strokovnost in usposobljenost, ki si jo stranke zaslužite. V vseh letih smo do kvalitetnega in natančno izdelanega pripomočka za vid pomagali že ogromno zadovolnjim strankam. Delamo na kvaliteti.

Nahajamo se v Galeriji Kapitelj na Poljanskem nasipu 8. V neposredni bližini ljubljanske mestne tržnice in pravne fakultete. 

Naša glavna dejavnost so korekcijska in sončna očala ter kontaktne leče večine blagovnih znamk, ki so na voljo na trgu. Ukvarjamo se tudi z ostalimi pripomočki za vid in tudi s specialnimi naročili. Naša specialnost pa je izdelava progresivnih oz. multifokalnih očal, za gledanje na daleč in blizu z istimi očali.

Z vsako stranko poskušamo vzpostaviti individualni odnos in se ji posvetimo tako, da na koncu dobi optimalen pripomoček za vid, ki ga potrebujete. Zato opravljamo tudi vse potrebne meritve da lahko naredimo najboljši izdelek.

Vsaki stranki ob predložitvi garažnega listka nudimo tudi uro brezplačnega parkiranja v garažni hiši Kapitelj.

Z nami boste videli!

Vaš optik,
Tomaž Šimenc

  Vizitka

  Optika Tomaž Šimenc s.p.

  Trubarjeva cesta 56,1000 Ljubljana

  tel: 01/282 18 48

  email: tomaz.simenc@optika-simenc.si

  Več o nas na

  www.optika-simenc.si


  Delovni čas:

  pon-pet: 9:00-19:00

  sob: 9:00-13:00 

  Lokacija na zemljevidu


  Mojster očesne optike